bestnyeee

Pages

Thursday, November 20, 2008

aku & Door Gift



Skrg nie aku tgh sibuk wat doorgift..
doorgoft nie tuk tetamu biase jerk..
yg vip aku beli jerk...

hrm..tuk bende alah nie..
balik keje aku boleh siapkan dalm 20 jerk..
kalo lbey..sakit belakang..
maunye pengsan aku..
kalo wekend lak..leh r siapkan dlm 100..
tu pun semput gile..

susah gak kan..seme kna handle sendiri..
tp seb baik ena & syida de gak tulun2..
meh aku bg hadiah tu syida & ena..

yeee..anda dpt peti sejuk baru..






sampai takat nie..de separuh lg yg lum siap...
so..aku dcide nk bwk balik kg r..
suh adik2 aku buat..lgpun cuti sekolah..

wkend nie nk balik kg..
mmula nk balik kelate dulu..





nak g carik ayah kandung aku..
nk mintak die sign borang nikah...
pastu baru balik ganu.....
huhuhuhu....
x sabo nak balik...

Enjoy your LIFE

Wednesday, November 19, 2008

Pict Tunang (Bumper Entry beb)

waaaaaaa...
memandangkan dah lama takdek entry baru..
meh aku share ngan kengkorng pict masa aku tunang(12 January 08)..
theme purple..
i like purple...like ggile punyer...
u all nk tau tak..kwen pun aku buat theme purple..
waaaaaaaaaa....jgn mabuk purple sudah.....

First..meh tgk hantaran dari pihak aku...
percaya x...seme hantaran aku buat sendiri tau..kcuali sirih..tak reti bab2 nie..


Coklat nie aku gubah sendiri tau


cute nye cupcake n fondant nie..





Okess...pastu...
meh lak tgk hantaran dr pihak my Boy...





skrg kite tgk pelamin lak..
di hias serba ungu..
simple but nice...
like me too...huhuhuhuhu


skan meh kte tgk saat dan tikanye lak...
hihihihihihi...skenyeeeee











me n my boy..


And for the last pict.......
just me..

Friday, November 7, 2008

Hilang Kereta : Honda Integra dc2


Assalamualaikum...
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

kereta tunang aku hilang @ dicuri @ di rembat
Honda Integra dc2 type R (2 door)
No Pendaftaran WHA 6833
Warna Putih
Rims putih
Lokasi Terakhir : Ampang (25 Oct 08)


Huh..nk cerita peristiwa kecurian pun sakit hati..
tp mmg mcm lahanat r..
kete tu kna curik time aku ngan tunang aku g sepang..
ada race kat litar F1...
so..kitaorg bwk Neo..Integra tu tinggal..

dah 3-4 bomoh jupe..
kut2 dpt kesan..
tp seme kehampaan..

kebykkan bomoh2 tu ckp..member2 sendiri gak yg rembat..
2 org ckp kete tuh ada kat ipoh.
lg 3 org ckp kete tuh ada kat Ampang..
bertutup..
penat dah tunang aku g round..tak jupe gak..
mybe die simpan lam gudang..

semalam tunang aku gtau..
ada org nmpk kete tu kat Bandar Baru Ampang..
siket punye laju tekan minyak..
siap no plat tak tko tuh..
berani giller "tut"...
ke mmg org tu kturunan "tut"..

aku nk tunjuk kat korang pun..
pict tdek...
tp baru2 nie tunang aku de iklan kat motorTrader..
coz kete tu nk jual...

huhuhuhu..hrmm
kalo korang tjumpa kete tu..
gtau aku ek...

Enjoy your LIFE